Su Kesintisi Iski : 21 Mayıs İstanbul su kesintisi! İSKİ su kesintisi ... - İski̇ i̇stanbullularin hayatini kolaylaştirmaya devam edi̇yor.

Su Kesintisi Iski : 21 Mayıs İstanbul su kesintisi! İSKİ su kesintisi ... - İski̇ i̇stanbullularin hayatini kolaylaştirmaya devam edi̇yor.. 17 haziran perşembe su kesintisi programı! Jun 30, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa ve anadolu yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirirken, su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler paylaşıldı. Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. 2 haziran 2022 i̇ski̇ su kesintileri! İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) sultanbeyli, tuzla, pendik, kartal, maltepe, adalar, ümraniye ilçeleri ile sancaktepe.

Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇) ömerli i̇çme suyu arıtma tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle sultanbeyli, tuzla, pendik. 17 haziran perşembe su kesintisi programı! İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Ambarli ve ataköy atiksu tünelleri̇ hizla i̇lerli̇yor. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) sultanbeyli, tuzla, pendik, kartal, maltepe, adalar, ümraniye ilçeleri ile sancaktepe.

İstanbul'da 6 ilçede su kesintisi: İSKİ'den açıklama | NTV
İstanbul'da 6 ilçede su kesintisi: İSKİ'den açıklama | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Jun 02, 2021 · i̇şte i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler! İski̇'den yapılan açıklamada i̇stanbul'un çeşitli ilçelinde su kesintisi olacağı ifade edildi. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü (i̇ski̇) 17 haziran 2021 perşembe su kesinti programını yayımladı. Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇) ömerli i̇çme suyu arıtma tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle sultanbeyli, tuzla, pendik. 2 haziran 2022 i̇ski̇ su kesintileri! Jun 30, 2021 · i̇stanbul küçükçekmece su kesintisi! Jun 17, 2021 · i̇ski̇ duyurdu: Jun 28, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirdi.

İski̇'den yapılan açıklamada i̇stanbul'un çeşitli ilçelinde su kesintisi olacağı ifade edildi.

İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü (i̇ski̇) 17 haziran 2021 perşembe su kesinti programını yayımladı. Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da su kesintisi saat 09:00 itibarıyla başladı. Jun 30, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa ve anadolu yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirirken, su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler paylaşıldı. İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Ambarli ve ataköy atiksu tünelleri̇ hizla i̇lerli̇yor. Jun 28, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirdi. İstanbul'da arıza ve bakım sebebiyle su kesintisi yaşanacak ilçeler. Jun 02, 2021 · i̇şte i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler! 17 haziran perşembe su kesintisi programı! Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. 2 haziran 2022 i̇ski̇ su kesintileri! 100 mm çaplı şebeke borusu arızası yapılan çalışmalar tahminen 6.8.2021 tarihinde saat 15:30 civarı nihayetlendirilmesi öngörülmektedir. Jun 30, 2021 · i̇stanbul küçükçekmece su kesintisi!

İski̇ i̇stanbullularin hayatini kolaylaştirmaya devam edi̇yor. Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da su kesintisi saat 09:00 itibarıyla başladı. 100 mm çaplı şebeke borusu arızası yapılan çalışmalar tahminen 6.8.2021 tarihinde saat 15:30 civarı nihayetlendirilmesi öngörülmektedir. Jun 30, 2021 · i̇stanbul küçükçekmece su kesintisi! Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇) ömerli i̇çme suyu arıtma tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle sultanbeyli, tuzla, pendik.

İSKİ'den su kesintisi açıklaması - Yeni Akit
İSKİ'den su kesintisi açıklaması - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
100 mm çaplı şebeke borusu arızası yapılan çalışmalar tahminen 6.8.2021 tarihinde saat 15:30 civarı nihayetlendirilmesi öngörülmektedir. İski̇ i̇stanbullularin hayatini kolaylaştirmaya devam edi̇yor. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) sultanbeyli, tuzla, pendik, kartal, maltepe, adalar, ümraniye ilçeleri ile sancaktepe. 17 haziran perşembe su kesintisi programı! Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da su kesintisi saat 09:00 itibarıyla başladı. Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. İski̇'den yapılan açıklamada i̇stanbul'un çeşitli ilçelinde su kesintisi olacağı ifade edildi. 2 haziran 2022 i̇ski̇ su kesintileri!

Su kesintisi için gösterilen neden :

İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) sultanbeyli, tuzla, pendik, kartal, maltepe, adalar, ümraniye ilçeleri ile sancaktepe. Su kesintisi için gösterilen neden : İski̇ i̇stanbullularin hayatini kolaylaştirmaya devam edi̇yor. Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da su kesintisi saat 09:00 itibarıyla başladı. İstanbul'da arıza ve bakım sebebiyle su kesintisi yaşanacak ilçeler. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü (i̇ski̇) 17 haziran 2021 perşembe su kesinti programını yayımladı. Jun 28, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirdi. İski̇'den yapılan açıklamada i̇stanbul'un çeşitli ilçelinde su kesintisi olacağı ifade edildi. Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) 30 haziran çarşamba günü i̇stanbul'da su kesintisi. Ambarli ve ataköy atiksu tünelleri̇ hizla i̇lerli̇yor. Jun 30, 2021 · i̇stanbul küçükçekmece su kesintisi! Jun 30, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa ve anadolu yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirirken, su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler paylaşıldı.

Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. Jun 30, 2021 · i̇stanbul küçükçekmece su kesintisi! Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇) ömerli i̇çme suyu arıtma tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle sultanbeyli, tuzla, pendik. 17 haziran perşembe su kesintisi programı! Jun 30, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa ve anadolu yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirirken, su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler paylaşıldı.

İSKİ DUYURDU: İşte İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler
İSKİ DUYURDU: İşte İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler from gundemmanset.com
İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü (i̇ski̇) 17 haziran 2021 perşembe su kesinti programını yayımladı. 17 haziran perşembe su kesintisi programı! Su kesintisi için gösterilen neden : Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da su kesintisi saat 09:00 itibarıyla başladı. Jun 28, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirdi. Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Jun 02, 2021 · i̇şte i̇stanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler!

Su kesintisi için gösterilen neden :

İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Jun 30, 2021 · i̇stanbul küçükçekmece su kesintisi! 100 mm çaplı şebeke borusu arızası yapılan çalışmalar tahminen 6.8.2021 tarihinde saat 15:30 civarı nihayetlendirilmesi öngörülmektedir. Jun 17, 2021 · i̇ski̇ duyurdu: Su kesintisi için gösterilen neden : 17 haziran perşembe su kesintisi programı! İski̇'den yapılan açıklamada i̇stanbul'un çeşitli ilçelinde su kesintisi olacağı ifade edildi. İstanbul'da arıza ve bakım sebebiyle su kesintisi yaşanacak ilçeler. Jun 30, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa ve anadolu yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirirken, su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler paylaşıldı. Ambarli ve ataköy atiksu tünelleri̇ hizla i̇lerli̇yor. Jun 28, 2021 · i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇), avrupa yakasında bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını bildirdi. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi genel müdürlüğü (i̇ski̇) 17 haziran 2021 perşembe su kesinti programını yayımladı. Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇) ömerli i̇çme suyu arıtma tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle sultanbeyli, tuzla, pendik.

Jun 01, 2021 · i̇stanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇) ömerli i̇çme suyu arıtma tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle sultanbeyli, tuzla, pendik su kesintisi. Jun 30, 2021 · i̇stanbul küçükçekmece su kesintisi!
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama